Home
Voorstellen
Young Living olie
Raindrop Techniek
Acties Young Living
Massage
PGB
Contact
Contactformulier

Raindrop Techniek

Gary Young is de grondlegger van de Raindrop Therapie. Hij onderzocht een eeuwenoude helingmethode van de Lakota bevolking, in samenwerking met een Lakota medcijnman. Door zijn opgedane kennis te combineren met Tibetaanse reflexologie (Vita Flex), ontstond de Raindrop Techniek.

Niet aangeboren afwijkingen in de rug en wervelkolom kunnen volgens de theorie van de Raindrop Therapie worden veroorzaakt door virussen en bacteriën die zich langs de wervelkolom bevinden. Deze ziekteverwekkers veroorzaken ter plekke ontstekingen, waardoor de wervelkolom kan vervormen.

Raindrop Therapie maakt gebruik van een 9-tal kwalitatief zeer hoogwaardige essentiële oliën. Al deze oliën hebben een sterk antibacteriële en antivirale werking, die de veroorzakers van de ontstekingen aanpakt.

 Lakota legende

 De Lakota legende is gebaseerd op de verhalen van de Lakota stam die ver naar het noorden van Canada reisden om getuige te zijn van de aurora borealis, oftewel het noorderlicht. Bij aankomst reikten de stamleden omhoog naar de nachtelijke lucht terwijl ze de helende kracht van het dansende licht diep inhaleerden. Het verhaal gaat dat velen van hen in die nacht genezen zijn van verschillende ziektes en geestelijke problemen.

Toen de grenzen tussen Canada en de Verenigde staten werden vastgesteld konden de Lakota Indianen niet langer naar het noorden reizen. Ze werden beperkt tot hun reservaat. Ze verbeelden zich het genezende licht terwijl hun lichaam zachtjes geborsteld of gestreeld werd terwijl ze dachten aan hun voorgaande bijzondere geneeskrachtige ervaringen. Dit als een vervanging voor de herstellende energie waarvan ze ooit hadden kunnen genieten.

De behandeling

De behandeling heeft een positief effect op 4 niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

In het algemeen kan de behandeling helpen bij:

-      Boost voor het immuunsysteem;
-      Verlichten van rugpijn, stijfheid en pijnlijke spieren;
-      Versterken van je immuunsysteem;
-      Verbeteren van je spijsvertering;
-      Bevorderen van zelfgenezing;
-      Versnellen van het herstel van verkoudheid, griepinfecties en blessures;
-      Het in balans brengen van gedachten en emoties;
-      Het verminderen van angst, stress en slapeloosheid;
-      Verbeteren van de circulatie;
-      Verminderen van ontstekingen langs de wervelkolom;
       (één van de oorzaken van scoliose)

Naast het verlichten van allerlei fysieke, mentale en emotionele klachten is deze behandeling heel fijn om te ondergaan. Het heeft een langwerkend, ontspannend effect en geeft je energie.

De Raindrop behandeling duurt ongeveer 60 - 90 minuten.
De kosten van de Raindrop zijn € 75,- per behandeling. Dit is exclusief reiskosten.

Ik geef ook een Raindrop cursus aan mensen die het graag willen leren om toe te passen binnen hun eigen gezin of het als aanvulling willen aanbieden binnen hun eigen praktijk. De kosten van de cursus zijn 200 euro. Hiervoor krijg je een dagdeel praktijk, theorie vooraf in pdf en een terugkomdag.

De Raindrop wordt gegeven in mijn salon in Oudkarspel. Ik kan ook bij je thuis komen met mijn massagetafel, de reiskosten bereken ik door.

Dynamic Experience | ellengunst@gmail.com